Γυψοσανιδες σχεδια

Οι γυψοσανίδες μπορούν να φτιαχτούν σε πολλών ειδών σχέδια. Η διαδικασία για την κατασκευή τους είναι συγκεκριμένη. Αρχικά επικοινωνούμε με τον πελάτη και κλείνουμε ένα ραντεβού στον χώρο του. Εκεί γίνεται ο επιτόπιος έλεγχος και συζητάμε τις ανάγκες του. Βλέπουμε εάν πρόκειται για εσωτερική ή εξωτερική γυψοσανίδα. Στη συνέχεια προχωράμε στο κομμάτι του σχεδίου της γυψοσανίδας. Πως δηλαδή επιθυμεί ο πελάτης να είναι το σχέδιο της γυψοσανίδας που θα τοποθετήσουμε.

Γυψοσανίδες εσωτερικού χώρου

Ο σχεδιασμός για τις γυψοσανίδες εσωτερικού χώρου μπορεί να γίνει είτε από εμάς είτε από κάποιον αρχικτέκτονα ή διακοσμητή. Αφού καταλήξουμε στον σχεδιασμό προχωράμε στην κατασκευή της γυψοσανίδας.

Γυψοσανίδες εξωτερικού χώρου

Για τις γυψοσανίδες εξωτερικού χώρου μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άνυδρες γυψοσανίδες. Η αντοχή τους είναι εξαιρετική ενώ μας δίνουν την δυνατότητα να φτιάξουμε ό,τι σχέδιο επιθυμούμε.

Γυψοσανίδες και κρυφός φωτισμός

Ένα από τα πολλά οφέλη της γυψοσανίδας είναι το γεγονός πως μπορούμε να την συνδυάσουμε με κρυφό φωτισμό για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο κρυφός φωτισμός είναι κάτι που δίνει ένα ξεχωριστό στυλ στον χώρο σας είτε πρόκειται για εσωτερικό είτε για εξωτερικό χώρο. Είναι κάτι που προτείνεται συχνά, η τοποθέτηση κρυφού φωτισμού σε γυψοσανίδα. Αυτό δε μπορεί να γίνει σε τοίχο καθώς οι εργασίες θα είναι εξαιρετικά δύσκολες και περίπλοκες.

Μερικά από τα σχέδια μας

Δείτε εδώ τη δουλειά μας. Θα περιηγηθείτε και θα δείτε όλων των ειδών τις εργασίες που έχουμε αναλάβει και διεκπεραιώσει.

Υπάρχουν κατηγορίες όπως :

Όπως γίνεται αντιληπτό η εμπειρία μας και το εύρος των δραστηριοτήτων μας είναι πολύ μεγάλο. Μέσα από τις φωτογραφίες θα περιηγηθείτε σε δείγμα της δουλειάς μας. Πάντα αναλαμβάνουμε κάθε έργο με γνώμονα την σωστή συνεργασία. Η συνέπεια, οι οικονομικές τιμές και η καθαριότητα μας είναι τα πλεονεκτήματα της εταιρίας μας.

 

Γυψοσανίδες Θεσσαλονίκη

Γυψοσανιδες σχεδια