Νέα έργα γυψοσανίδας

Εν μέσω κορονοϊού η εταιρεία μας δεν σταμάτησε την λειτουργία της. Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας συνεχίσαμε το έργο μας. Στόχος μας ήταν όπως είναι κάθε φορά η παράδοση έργων με βάση την ποιότητα και την αμεσότητα. Στη διάρκεια που πολύς κόσμος έμεινε στο σπίτι του βρέθηκε η ανάγκη να ομορφύνει τον χώρο του.

έργα γυψοσανίδας

Κορονοϊός και κατασκευές γυψοσανίδας

Όλη η περίοδος της καραντίνας αποτέλεσε μια δύσκολη εποχή όπου αναγκαστήκαμε να παραμείνουμε στο σπίτι. Έτσι βλέποντας κάθε μέρα τον ίδιο χώρο πολλοί θέλησαν να προσφέρουν μια ανανέωση στο χώρο και στην διάθεση τους. Για αυτό λοιπόν σε συννενόηση με την εταιρεία  μας σχεδιάσαμε φρέσκες ιδέες που θα έδιναν ένα τελείως διαφορετικό χρώμα στον χώρο. Έτσι καταφέραμε να ανανεώσουμε πλήρως σπίτια τα οποία είχαν παραμείνει στο ίδιο design εδώ και πολλά χρόνια.

έργα γυψοσανίδας

Κόστος κατασκευής γυψοσανίδας

Το κόστος κατασκευής γυψοσανίδας αποτελεί ένα πολύ οικονομικό έξοδο το οποίο μας προσφέρει πάρα πολλά οφέλη. Συγκεκριμένα, είναι μια επένδυση η οποία αρχικά κάνει τον χώρο μας πιο λειτουργικό. Μπορούμε να δημιουργήσουμε διαχωριστικά ,  οροφές , σημεία για κρυφό φωτισμό και αμέτρητες ακόμη επιλογές. Παράλληλα προσφέρουμε νέα όψη στον χώρο μας ο οποίος πλέον αλλάζει καθώς επίσης και στην ψυχολογία μας. Είναι διαφορετικό να ξυπνάς κάθε πρωί σε έναν χώρο ο οποίος έχει παραμείνει ίδιος εδώ και πολλά χρόνια και είναι άλλο συναίσθημα να βλέπεις κάτι φρέσκο.

Έργα γυψοσανίδας – Σχεδιασμός και υλοποίηση

Ο σχεδιασμός γίνεται πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη. Αυτό που κάνουμε είναι να συζητήσουμε αρχικά την ιδέα που θέλει να κατασκευάσουμε. Αντίστοιχα εμείς με την εμπειρία μας θα κάνουμε τις προτάσεις μας ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ενδέχεται λοιπόν να τροποποιήσουμε το αρχικό σχέδιο και να το φέρουμε ακριβώς στα μέτρα του πελάτη. Η υλοποίηση πάντα γίνεται σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Τονίζουμε πάντα την ανάγκη για άμεση παράδοση στους συμφωνηθέντες χρόνους. Χρησιμοποιούνται υλικά κορυφαίας ποιότητας (Knauf, Almatec κλπ).

Πως μπορούμε να συνεργαστούμε;

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να ξεκινήσουμε μαζί την ανανέωση του χώρου σας! Θα έχετε άμεσα μια φρέσκια και πρωτότυπη ιδέα για τον χώρο σας.

Δείτε εδώ δείγμα από την δουλειά μας!