Γιατί να μας επιλέξετε

Λειτουργικότητα και αισθητική χαρακτηρίζουν τις κατασκευές με γυψοσανίδες. Χάρη στη τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία μας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις εφαρμογές εσωτερικής δόμησης, με μια μεγάλη επιλογή γυψοσανίδων και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε έργο, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές. Με βάση πάντα τις ανάγκες του χώρου σας, δημιουργούμε με τις γυψοσανίδες ένα καλαίσθητο και λειτουργικό αποτέλεσμα στο χώρο σας.

Εγγυόμαστε την έγκαιρη παράδοση του έργου σας, τηρώντας πάντα τους προσυμφωνηθέντες χρόνους με υπευθυνότητα, επαγγελματική συνείδηση, και σεβασμό στον πελάτη.

Γυψοσανιδες Χαϊδευτος

Ο Χαϊδευτός Μπλάγκος αποτελεί τον ιδρυτή της επιχείρησης. Ένας άνθρωπος με πολυετή εμπειρία στον χώρο που έχει αναλάβει πλήθος μεγάλων έργων. Χαρακτηρίζεται για την υπευθυνότητα, την εμπειρία και την συνείδηση του. Γνωρίζει πως κάθε έργο θα κληθεί να αναλάβει είτε μικρό είτε μεγάλο πρέπει να πληροί κάποιες βασικές προϋποθέσεις. Μερικές από αυτές είναι η σωστή και άμεση συνεννόηση με τον πελάτη, η άψογη κατασκευή και η παράδοση σε συγκεκριμένο χρόνο.

Ο συνδυασμός των παραπάνω καθιστά την επιλογή για τον πελάτη πολύ εύκολη. Γνωρίζει πως όλα όσα απαιτεί από μια συνεργασία θα είναι όπως ακριβώς έχει φανταστεί. Αυτό είναι που θέλουμε να πετυχαίνουμε μέσα από κάθε συνεργασία. Να ολοκληρώνουμε ό,τι έχει φανταστεί ο πελάτης μας. Κάθε κατασκευή έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες. Με την σωστή μελέτη και την κατάλληλη γνώση μπορούμε να περατώσουμε κάθε ανάγκη.

Γυψοσανιδες Θεσσαλονικη

Η βάση του Χαϊδευτού και της ομάδας του βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη όπου και ειδικεύεται στην κατασκευή γυψοσανίδων. Αναλαμβάνει όμως έργα σε όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε σας ανάγκη.

Γυψοσανιδες Χαϊδευτος

100%

Εγγύηση Ποιότητας

100%

Εγγύηση Αποτελεσμάτων

100%

Ικανοποιημένοι Πελάτες

Μιλήστε μαζί μας