Δάπεδα Laminate Θεσσαλονίκη

τοποθέτηση πατωμάτων Laminate

Ειδικευόμαστε στην τοποθέτηση πατωμάτων Laminate.

Tο πάτωμα Laminate είναι ένας μία πρακτική, οικονομική και ταυτόχρονα ιδιαίτερα καλαίσθητη λύση για τα δάπεδα επαγγελματικών και οικιακών χώρων. Το Laminate είναι ένας τύπος έτοιμου παρκέτου που τοποθετείται γρήγορα και προσφέρει εγγυημένες λύσεις για κάθε χώρο σε απεριόριστες χρωματικές επιλογές ξύλου.

Δάπεδα Laminate Θεσσαλονίκη

Κατασκευάζεται από άριστης ποιότητας laminate πρεσαρισμένο σε υψηλής πυκνότητας HDF σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές. Αποτελεί πρότυπο αντοχής αφού η επιφάνεια του δεν χαράζεται, δεν αφήνει σημάδια από τακούνι και αντέχει στο κάψιμο από τσιγάρο. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους με μεγάλη χρήση τόσο λόγω της ανθεκτικότητάς του όσο και επειδή δεν απαιτεί ειδική συντήρηση.

Η τοποθέτηση τους γίνεται άμεσα από το εξειδικευμένο συνεργείο μας και παραδίδουμε τον χώρο καθαρό και περιποιημένο.

Πόσο κοστίζει η τοποθέτηση laminate ;

Το κόστος της τοποθέτησης laminate καθορίζεται από τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου και τη δυσκολία διαχείρισης του υλικού. Ενημερωτικά, δεν είναι μια υπηρεσία με υψηλό κόστος και πάντα προσπαθούμε να κινούμαστε με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε μια προσφορά στον χώρο σας.