Γυψοσανίδες

Λειτουργικότητα και αισθητική χαρακτηρίζουν τις κατασκευές με γυψοσανίδες. Χάρη στη τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία μας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις εφαρμογές εσωτερικής δόμησης, με μια μεγάλη επιλογή γυψοσανίδων και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε έργο, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές. Με βάση πάντα τις ανάγκες του χώρου σας, δημιουργούμε με τις γυψοσανίδες ένα καλαίσθητο και λειτουργικό αποτέλεσμα στο χώρο σας.


Εγγυόμαστε την έγκαιρη παράδοση του έργου σας, τηρώντας πάντα τους προσυμφωνηθέντες χρόνους με υπευθυνότητα, επαγγελματική συνείδηση, και σεβασμό στον πελάτη.

 

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα θερμοπρόσοψης και θερμομόνωσης για τη θωράκιση των κτιρίων.

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σε θερμομονώσεις αναλαμβάνοντας την:

  • Εξωτερική θερμομόνωση
  • Εσωτερική θερμομόνωση με γυψοσανίδες
  • Θερμομόνωση κτιρίων με τσιμεντοσανίδες
  • Θερμομόνωση δώματος κτιρίου

Η θερμομόνωση εφαρμόζεται τόσο σε υφιστάμενα όσο και νεοανεγειρόμενα κτίρια. Η εφαρμογή γίνεται τοποθετώντας θερμομονωτικές πλάκες στο εξωτερικό των δομικών στοιχείων, όπως μπετόν, τούβλα, παλιός σοβάς και συνέχεια με την επίστρωση με ειδικά λεπτά επιχρίσματα αντί του συμβατικού σοβά. Με τον τρόπο αυτό ντύνουμε εξωτερικά το κτίριο μας και πετυχαίνουμε εξοικονόμηση ενέργειας για θέρμανση και ψύξη έως και 60%.

Επιπλέον, έχετε σημαντική μείωση των εξόδων για θέρμανση τον χειμώνα και για ψύξη το καλοκαίρι και ωφελείτε το περιβάλλον.

Η αντοχή και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας αποτελούν εγγύηση για άριστο αποτέλεσμα.